Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jelínek

16. 5. 2011 4:29
Mohlo či mělo by Vás zajímat

Lékaři o vakcínách

Medzinarodny lekarsky koncil pre vakcinaciu (http://www.VaccinationCouncil.org) v tychto dnoch exkluzivne cez NaturalNews.com uvolnil zlomujuci dokument podpisany s viac ako 80-timi lekarmi, mozgovymi chururgami, profesormi patologie, chemie a imunologie, ktori sa zhodli v tom, ze vakciny predstavuju vazne riziko poskodenia zdravia deti a taktiez ze za vakcinacnou mytologiou nie je ziadna skutocna veda.

http://www.badatel.sk/index.php?option=com_content&task=view&id=296&Itemid=45

0 0
možnosti

Paeris Kiran

16. 5. 2011 8:29
Re: Mohlo či mělo by Vás zajímat

Jestli musí svá žjištění publikovat na internetu tak mají k serióznosti vážně daleko.

0 0
možnosti

Dita_1

15. 5. 2011 23:15
Jeden důležitý aspekt

Odpůrci očkování proti zákeřným nemocem typu tetanus, dětská obrna, černý kašel, pravé neštovice, spalničky, etc., si jaksi neuvědomujé, že odmítnutím očkování neohrožují jen sebe, ale i ostatní.

Pokud klesne proočkovanost populace, patogeny se budou snáze šířit a mutovat, až nakonec nebude očkování k ničemu ani těm, kteří ho podstoupili.

0 0
možnosti

Paeris Kiran

16. 5. 2011 8:31
Re: Jeden důležitý aspekt

Tak zlé to nebude, těžko to zmutuje tak že vaše protilátky z očkování budou úplně k ničemu.

Takže sice nemoc na chvíli propukne ale díky tomu že tělo se alespoň začne bránit to už vyřeší další sérum.

0 0
možnosti

venenum

15. 5. 2011 22:00
co člověk, to originál

Právě proto, že lidé nejsou absolutně totožní a mnozí mají nejrůznější odchylky od, řekněme, průměru, je obvyklé, že na různé situace reagují různě. Co 99,9% může zachránit život, to 0,01% může i zabít (procenta zvolena namátkou, neboť se vlivem okolností mění). Může to být acylpyrin, vosí žihadlo, chřipka - prakticky cokoliv, má-li člověk určité dispozice nebo dokonce jejich souhrn. Proto také u některých jedinců dochází ke komplikacím při očkování.

Informace o očkování - Státní ústav pro kontrolu léčiv: http://www.leky.sukl.cz/ockovani

Na druhou stranu jsou choroby, na které se ve vysokém procentu umírá

(např. tetanus - 50%, vzteklina - 100%), nebo pacienta doživotně mrzačí (dětská obrna a další...), případně je nemůžeme léčit jinak než pouhou podporou životních funkcí (např. klíšťová encefalitida, žloutenka...), přičemž riziko úmrtí či poškození pacienta vlastním onemocněním není vůbec nulové. Máme ale očkování, díky kterému jim můžeme předejít.

Co zvolíte právě Vy ???

0 0
možnosti

petrph

15. 5. 2011 20:35
jenomže o to právě jde

Odborné aspekty ponechme odborníků. Pokud by jejich mínění bylo jednotné, bylo by to jednoduché  nebyly by žádné spory. Stačilo aby určili,která očkování jsou vhodná, nutná, a která naopak zbytečná ba dokonce škodlivá.Média by to klidně zveřejnila

Jenomže to se právě neděje, když maminka obejde s dítětem 3 doktory, poradí jí 5x jinak co je pro její děťatko vhodné za očkování.Dalších 10 názorů se dočte v časopisech. má jich plnou schránku reklam, atd...Občan by musel mít lékařské vzdělání a přístup k odbornému zkoumání celého světa, aby si mohl udělat skutečně objektivní názor

Takže, státem nařízené očkování je skutečně jen o tom, že stát sežene na jedno místo pár odborníků a řekne jim, takže se páni doktoři shodněte na jednom názoru a podepište se pod něj....

0 0
možnosti

jo.hanna

15. 5. 2011 20:17
Ad očkování

Myslím, že význam některých očkování je nezpochybnitelný...  jak si odpůrci povinného očkování myslí, že se zvládly vymýtit pravé neštovice? A budou se stejně vehementně bránit vakcíně proti vzteklině, pokud je pokouše neidentifikovaný pes? (protože není prokázáno, že by nějaký člověk neléčenou vzteklinu přežil)

0 0
možnosti

emailnapicu

15. 5. 2011 19:53
pridejte prosím do článku link na perfektní knihu

Doporučuji všem zastáncům očkování knihu "Očkování obchod se strachem". Bude to pro ně zcela jistě studená sprcha a víc očkování nebudou propagovat. Pochopitelně, pokud na očkovaní nebudou profitovat. Kniha je k mání například zde:

http://knihy.hledajici.cz/detail.php?id=4945&action=kniha&ssearch=o%E8kov%E1n%ED 

0 0
možnosti

Jelínek

15. 5. 2011 22:14
Re: pridejte prosím do článku link na perfektní knihu

Děkuji za tip. To jsem ještě nečetl. Tip na knihu zveřejním jinde. Zde je to patrně marnost – Vše objevné, co kdy mohlo být zneužito, zpravidla zneužito bylo. Očkování není výjimkou. - Je neuvěřitelné ,  jak jsou někteří čtenáři rychlý ve svých závěrech. Za tu chvilku po zveřejnění nemohli pojmout ani minimum obsažených informací. Dobře vím, jak vám právě je. Cítíte, že máte před očima něco zásadního a strach ze ztráty zažitých jistot vám brání přijmout nabízené. Věřím, že to brzy dokážete. Moc na tom záleží, jen to nyní ještě nemůžete chápat.- Češi - ,,kurňa“ – DO TOHO))) - J.Steiden

0 0
možnosti

skokánek

15. 5. 2011 19:42
Zavedla bych u nás

to co je v USA,očkování je dobrovolné,ale je tam jedno ALE,pokud není dítě naočkované nepojede na tábor,nemůže do státní školky,nemůže do státní školy.A i když si očkování platí sami je 95% populace naočkováno:-)Všude kam jsme s dítětem přišli byl jedna z prvních věcí,kterou chtěli očkovací průkaz.

0 0
možnosti

Juraj 1

15. 5. 2011 19:54
Re: Zavedla bych u nás

A s tím i osobní finanční i jinou odpovědnost za vlastní zdraví. Pak je to ok.

0 0
možnosti

Amoniak II

15. 5. 2011 19:12
No, ...

No, plný pytel odkazů a pár vět o vlastním názoru člověk nenašel.

Mimochodem - souhlasil bych s alternativou nenechat se očkovat, následně ale platit veškeré náklady případného onemocnění, včetně škod vzniklých dalším osobám.

0 0
možnosti

lesicatko

15. 5. 2011 19:37
Re: No, ...

Stačil odkaz na Virapena, nie ? :)

Jednoznačne - množstvom odkazom zakrýva to, že nemá argumenty .

0 0
možnosti

Juraj 1

15. 5. 2011 19:11
Poznání a váha argumentů

Tuším, že budu alternativci ukamenován, nicméně fakt mi to nedá. A pokusím se nemluvit jenom o očkování, ale obecně o medicíně.

Jasně, že žádná metoda léčby nebo prevence není 100% bez rizika. To každý ví a většina lidí, co do toho vidí to akceptuje i v případě svého života a zdraví. Jde o to, aby přínos metody výrazně převýšil možná rizika, aby rizika byla minimalizována všemi možnými i nemožnými způsoby a aby to nebyla rizika zásadního poškození zdraví nebo úmrtí zvláště u prevence nebo řešení "malých" problémů. Třeba v případě záchrany života se dělají občas i poměrně riskantní věci, pokud méně rizikové nejsou a nicnedělání je jistá smrt. Aby se daly posoudit  všechny tyto faktory důkladně a zodpovědně, potřebujete obrovská čísla, počty pacientů a jejich výsledků a seriozní hodnocení.  To se fakt nedá získat amatérsky a za pár korun. Jsou ale na to vypracovány postupy, a jsou velmi funkční.

0 0
možnosti

Juraj 1

15. 5. 2011 19:12
Re: Poznání a váha argumentů

Proti tomu stojí dojmy, pár extrémních případů někdy kdoví jak dokumentovaných, strach jednotlivců, poukazování na machinace firem  atd, atd. Ano, jsou to často smutné příběhy, katastrofické podvody..... ale o čem to svědčí?  Co se z toho dá vyvodit? Dá se s vaničkou vylít i dítě? Těžko vážení diskutující, těžko. Fakt je , že dnes se to dělá, internet to umožňuje, není problém publikovat cokoliv. Věřte mi, někdy se dá velmi těžko orientovat v záplavě informací a novinek v i oboru, který člověk dělá a do podrobna mu rozumí.  Laicky vybírat informace, laicky je hodnotit a vyvozovat z nich závěry má sice každý právo, ale k čemu to je? ;-)

 

http://selucky.blog.idnes.cz/c/181163/Alternativni-lecba-priciny-vysledky-dusledky.html

0 0
možnosti

dakram1

15. 5. 2011 18:57
Diskuze v TV...

Já chápu, že některým dětem to očkovaní může uškodit...ale i dřív některé děti měly reakci....těch obhajujících matek se měli lékaři zeptat, zda jsou očkovány ony....a do budoucna bych je nechala, aby nechaly odkaz svých dětem, že z hlediska budoucnosti si budou léčbu léčit samy...ev. když někoho nakazí, tak rovněž.. neočkování  není akce pro jednu generaci...!!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1928x
Jsem ,,človek", jenž chce žít v míru a toleranci s ostatními. ,,Chci toho tolik !?"