Diskuse

Kultura diskuse

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

Jelínek

20. 11. 2011 12:36
Další pokus

Děkuji za vaše komentáře, jen doplním. – Vše je to o našem přístupu k věci. Ke všemu jinému, novému či neznámému a podle toho také reagujeme. Následně si třeba mylně vysvětlujeme pobídku k transparentnosti, že nebyla míněna k perzekuci názorů ale ke stěžejním funkcím.

Jsme od malička vychováváni k individualismu a rivalitě. Vím, že tento jev nelze změnit ze dne na den. Mohu Vás však pobídnout.

Pokud někomu přijde líto času, není nic jednoduššího, než se zaregistrovat a ukázat ostatním jak to má vypadat. Rádi se přiučíme, aby příspěvky byly dle vašich představ. – Nemyslíte?

1 0
možnosti
JBOP

Jarda BaiJerle, otec papírníka

20. 11. 2011 13:14
Re: Další pokus

Zakaž diskuzi, nečti diskuzi, nediskutuj - ale hlavně nežaluj! ;-DRv

0 0
možnosti
T

Theben

19. 11. 2011 23:02
???

P. Steiden si v svojom článku dovolil napísal len svoj názor! Prečo mu odpovedáte okamžite tak pichľavo a najradšej by ste ho zato tuším keby sa vám dalo aj upálili? Nejaké úctivejšie príspevky by teda určite nezaškodili!!! Takmer samé invektívy! To ste sa v tom Česku naozaj tak rozdivočili? :-/ Veď ten pán Steiden v podstate ani nič takého zlého nenapísal. Trafená hus zagága? ... :-/

2 0
možnosti
AAP

AndreaAnna

20. 11. 2011 21:51
Re: ???

R^

0 0
možnosti
C

chadi

19. 11. 2011 22:06
Diskuze

Blog iDnes je snad jediný blog, na kterém jde zakázat diskuzi. Tak toho využijte a zakažte ji. Jinak si myslím, že iDnes by měla následovat Lidovky a Respekt (tuším) a zakázat různé reakce blogerů na osoby jiných blogerů a na všechny diskuze a diskutéry, protože je známo, že čím víc se h.vno rozmazává, tím víc smrdí :-)

0 0
možnosti
U-UV

Urb - Uničtoženie vraga

19. 11. 2011 21:37
Nejlépe analyzoval diskutéry z iDnes Bohumil Doležal

Už si to nepamatuji doslova, ale asi takto. "Je to malá ukřičená skupina, ve stylu Henleinových Sudeťáků, iDnes si to zavinila sama, jejich podporou".

0 0
možnosti
JD

Draki

19. 11. 2011 21:23
Diskuze je často zajímavější než výtvor pana blogera:-)

Tak toto je opravdu perla: "...Všichni blogeři chtějí upozornit na nedostatky v našem soužití a

pobídnout čtenáře k zamyšlení a díky diskusím i k hledání těch správných

cestiček..." Na to jste přišel kde? Realita je taková, že se diskutuje spíše k názvu či tématu blogu než k jeho myšlenkám. Ono je totiž někdy problém tam nějaké nalézt :-)

Z deseti blogů zde publikovaných v průměru 1 (slovy jeden) má smysl číst a dost často je diskuze k blogem nastolenému tématu podstatně zajímavější a přínosnější než samotný výtvor pana blogera:-):-)

5 0
možnosti
FM

fr-mottl

19. 11. 2011 23:26
Re: Diskuze je často zajímavější než výtvor pana blogera:-)

ja uz jsem tu urcite vic jak 10 let a mohu potvrdit, ze my trollove clanky skutecne necteme, na to by ani nebyl cas. Nadzvednout nekoho v diskuzi je fakt zradlo a nekteri blogeri si o to take tak naivne rikaji, ze to proste nejde jinak.

0 0
možnosti
PSI

Pavel Skeptik IV

19. 11. 2011 20:54
Takže každý

kdo nesouhlasí z magorem, půjde čučet? ;-(

Nejste náhodou obětí práškovacího letedla, Jožine ?

2 0
možnosti
BMB-B

bloger motýl bombardér - bloger

19. 11. 2011 20:31
a

jako vždy se potichoučku polehoučku do uplakaného textu o tom, jaký jsem fajn bloger a jak mě nikdo nechápe, vkrade nevinná prosba o zákaz diskutérů, kteří nesouhlasí s panem blogerem. kolikrát už to tady bylo? pane blogere, když neumíte argumentovat, nelezte do diskuzí. :-)

2 0
možnosti
A

absolutníXpuch

19. 11. 2011 20:51
Re: a

Taky jsem si myslel, že Hrebenar má jenom jedno přihlášení! Asi jsem se pletl ;-)

3 0
možnosti
L

luciefx

19. 11. 2011 20:25
souhlasím s tím,

že mi vadí taky, že nicky jsou anonymní, jednoduše vůbec nevíte, který bloger příspěvek do diskuse vložil. Nevadí mi jejich názor, jsem tolerantní, ale ráda bych se podívala o čem píše takový diskutující ve svém blogu a možná bych tak měla možnost posoudit a přečíst si jeho články. Můj názor je, že pokud by se nick uváděl pod jménem, byla by i diskuse na jiné úrovni. Já zatím nemám žádné nepříjemné diskutující, ale stejně by mě zajímalo kdo to je a o čem píše. Anonymní nick do diskusí je podle mě dost nešťastná volba tohoto serveru. Navrhovala bych změnu na konkrétní jméno a příjmení blogera, Nikdo by se neměl skrývat za anonymním nickem. Pokud chce svůj názor vyjádřit, měl by se pod něj podepsat, konec a tečka. Zatím nemám naklikáno těch 1000 dukátů, tak další názor už sem přidat nemůžu, proto na můj příspěvek vážení nepište, nic vám neodepíšu. :-)

0 0
možnosti
JLM

Pravicový Liberál

20. 11. 2011 11:27
Re: souhlasím s tím,

Někteří lidé co tady přispívají jsou třeba zaměstnanci, někteří i státní zaměstnanci, takže si nedělejme velké iluze o nepotřebě určité anonymity.

0 0
možnosti
M

mmaaxxxoo

19. 11. 2011 20:00
.

Diskutujme, předkládejme věcné argumenty. Myslím, že my spolu vedeme fair - play diskuzi, přestože máme vůči sobě absolutně rozdílné názory. To je OK.

Ale zkuste diskutovat s osobou na obrácené straně politického spektra. Jo, to se o sobě dozvíte věci o kterých jste vůbec netušil. Nějaká podložitelná fakta? Ne, jen dětinské pokusy o urážky. Taková oranžová letka, složená z diskutérů, kteří na blogu jsou prokazatelně od rána do večera, to je něco. Diskuze s nimi není možná, tak se musíte přispůsobit jejich slovníku a chování. A to je sakra špatně.;-(

0 0
možnosti

racek007

19. 11. 2011 19:46
ale jinak musím souhlasit...

R^ Níže to jen je můj pohled...

0 0
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1928x
Jsem ,,človek", jenž chce žít v míru a toleranci s ostatními. ,,Chci toho tolik !?"