Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G

geo.novotny

29. 5. 2010 12:48
PRAVDA JE TAKOVA ...

..ze Osama pred 8 roky uz vedel, ze proti "Velkemu Satanovi" se musi pouzit lest a trik - nechal se nafilmovat schvalne se zlatymi prsteny a delal ze sebe pravaka. Tak vedel, ze jednou bude moci rici, ze to nebyl on;-D. CIA to prokoukla a najmula herce a video pretocila tak - aby ty prsteny nemel a byl levak. Jenomze Osama se o tom dozvedel a tak zacal ty prsteny skutecne nosit a psat pravackou.;-D O tak CIA na to skocila a uverejnila prave-originalni video. Osama okamzite prestal prsteny nosit a zacal psat levackou - jasny dukaz, ze originalni video je vlastne falesne a tak Americany usvedcil;-D. Co Vy na to konspiracni genie ?

G.N.

0 0
možnosti
J

Jelínek

29. 5. 2010 16:06
Re: PRAVDA JE TAKOVA ...

Děkuji za váš diskusní příspěvek. Cítím z něj zmatenost a zatvrzelost vůči informacím,jenž se Vám snaží naznačit,že není vše bezvýhradně takové jak je prezentováno.Zamotal jste to dokonale,že jistě nyní sám nevíte,zda byl Ladin původně pravák či levák.O to však nejde,Vy a spousta dalších jste se rozhodli,že nikdy nepřijmete jiná vysvětlení než oficiální.Máte panickou hrůzu z možnosti,že by se mohlo ukázat,jak naše po léta budované jistoty už dávno neplatí.Pro nikoho není příjemné zjištění že byl podveden a klamán.Záleží na každém z vás,zda se chcete dobrat pravdy,nebo budete čekat na další fakta,připraveni je nepřehledně zamotat,jen abychom si nemuseli přiznat svůj bolestný omyl.Kdo chce,ten si vyhledá objektivní informace a skládá si tu skládačku po malých dílcích, a kdo nechce,ten okamžitě atakuje každou novou informaci,jenž by mohla narušit naše  umělé a falešné jistoty.

Dál je jen na Vás,zda chcete znát pravdu,zda chcete rozumět nebo nesmyslně soupeřit.

0 0
možnosti
T

Tregold

29. 5. 2010 11:15
Andělé přicházejí...

Bože můj ....  udávat jako seriózní zdroj web OSUD.cz, to už tady můžete uvést stránky Dr. Bendy o ještírcích a flotile aštara šerana  .

Titulek webu OSUD.CZ " Přicházejí Andělé, se srdcem na dlani, aby všem rozdali, Lásku a Naději.." hovoří docela jasně.;-D;-D;-D

0 0
možnosti
BT

markyz.Gero

29. 5. 2010 11:09
je to složité

žít život kdys i musíte každou událost přeložit dle své konspirační mysli? co přejít na myšlenku že sice lidi svinstva dělají ale v žádném případě nejsou tak dokonalí zlosynové jak nám konspirátoři předkládají, kdyby totiž  tomu tak bylo zcela jistě byste se nedověděl nic, nevím kde zlosynové dělají chybu, vždy vymyslí dokonalou akci kterou ani scénáristé Hollywoodu nevymyslí ale nikdy nemyslí na její utajení a proto je může malý český bloger vždy odhalit?

necítíte v tom trochu rozpor?  

0 0
možnosti
J

Jelínek

29. 5. 2010 16:10
Re: je to složité

Těší mne,že nepřijímáte první informaci jenž se vám nabízí a snažíte se sám hledat odpověď.Ani mne nejsou známa všechna fakta.Snažím se vás popíchnout a přimět ke snaze dobrat se sami podstaty.Pokusím se vám váš příspěvek  ozřejmit ve svém dalším článku.

0 0
možnosti
LS(

Lobo se (z)vrací

29. 5. 2010 9:58
Islandský sopky

v tom spiknutí chybí.

0 0
možnosti
TCVA

Ten co vypálilil Atlantu

29. 5. 2010 9:34
myslel

jsem, že autor po výprasku s článkem o ochuzeném uranu to zabalí8-o

0 0
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1928x
Jsem ,,človek", jenž chce žít v míru a toleranci s ostatními. ,,Chci toho tolik !?"