Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Ohrožená diskrétnost vampýrů z Bilderbergu

Co nám přinese, nebo spíše vezme, aktuální diskrétní schůzka elitářů, známých pod označením Bilderberg group? Podařilo se konečně prolomit ticho kolem této tajnůstkářské komunity? Kolik je pravdy na tvrzeních o vlivu těchto elitářů na světovou ekonomiku, potažmo, na veškeré stěžejní dění kolem nás? Proč nejstarší vampýr nestál o publicitu a gratulace a mnohé další informace.

,,Zatímco zástupci každé větší mezinárodní organizace na planetě se setkávají ve švýcarském hotelu, korporátní média pořád ještě referují o penisu Anthonyho Weinera.“

 

 Ve dnech 9 až 12. června 2011, se sešla vybraná skupina elit na setkání ve Švýcarském Svatém Mořici. K nerušenému soukromí měli k dispozici veškeré prostory luxusního hotelu Sivretta House, včetně přilehlého okolí, pečlivě hlídaného soukromou bezpečnostní službou.

 

Trocha z historie

Skupina má svoje jméno od hotelu Bilderberg v nizozemském Oosterbeeku, kde se v roce 1954 uskutečnilo její první setkání. Bylo motivováno zájmem, vyjádřeným v té době mnoha významnými osobnostmi na obou stranách Atlantiku - aby spolupráce západní Evropy a severní Ameriky na celosvětových otázkách kritické důležitosti byla mnohem užší. Tito lidé měli pocit, že pravidelné neoficiální a neformální diskuze by mohly přispět k lepšímu porozumění celému komplexu sil a hlavních trendů, ovlivňujících západní civilizaci v obtížném poválečném období. Kromě toho vytvoření několika demokratických monarchií v západní Evropě zabránilo členům jejich královských rodin hrát přímé aktivní role v politickém procesu. I pro ně se tak stala skupina Bilderberg vhodnou platformou k uplatňování jejich vlivu.

 

Velice významnou osobností, spojenou se vznikem a vytvořením skupiny Bilderberg, byl Joseph H. Retinger (známý také jako Jeho Šedá Eminence). Jeho pestrá celoživotní kariéra ho dovedla až na špičku světových mocenských elit. Jako katolík býval často považován za agenta Vatikánu, fungoval jako prostředník v jednáních mezi papežem a generálem jezuitského řádu. Jedním z nejznámějších Retingerových úspěchů v evropské politice bylo ustavení evropského parlamentu (Council of Europe) 5. 5. 1949 ve Štrasburgu.

 

 

Vymlouvači standardně hlásají o tom, že výroční shromáždění elit Bilderberg není nic víc než soukromí dýchánek bývalých, dnes už nepodstatných, stárnoucích páprdů, co bývali kdysi někým, a jejichž moc na mezinárodním jevišti uvadla už před dávnou dobou.

Jen se ale mrkněte na účastníky letošního piklení v St. Moritzu ve Švýcarsku a hned se vám udělá jasno, že je to absolutní protipól pravdy.

Například Jeff Bezos, zakladatel a generální ředitel Amazon.com, Chris R. Hughes, spoluzakladatel Facebooku, Eric Schmidt, předseda představenstva Googlu, Craig J. Nuncie, vrchní ředitel výzkumu a strategie u Microsoft Corporation a Reid Hoffman, spoluzakladatel a předseda představenstva LinkedIn.

Tak tam máte hlavy pěti největší on-line společností, opravdu pět největších společnostní na planetě, všechny na víkend ve shodě pohromadě v odloučené skrýši ve švýcarských Alpách. (Za normálních okolností by tohle mělo okamžitě podle zákona začít vyšetřovat FBI, případně i jiné úřady, pro podezření z protitržního spiknutí.)

To samo o sobě by mělo postačovat, aby to přitáhlo pozornost mainstreamových médií.

Naproti tomu zjevně ne, nepostačuje to, aby to přitáhlo jejich kolektivní zájem.

Tak to vynásobme ještě účastí vicepresidenta Evropské komise, presidenta Evropské rady, generálního ředitele Světové obchodní organizace, presidenta Evropské centrální banky, presidenta Světové banky, výkonného ředitele Světového potravinového programu Organizace spojených národů.

Ne, to ještě pořád pro světová médie nic není.

OK, tak co třeba náměstek US ministra zahraničí, velitel USCYBERCOM a ředitel Národní agentury pro národní bezpečnost?

Bilderberg má vedoucí pozice v nejvýznamějších bankách. Belgické národní banky, Morfea Bank z Dánska, Deutsche Bank z Německa, švédské banky Investor AB, Oestrerreichische Kontrollbank AG z Rakouska a portugalské banky Investimentos.

Mají tam předsedu Barclays bank, předsedu HSBC, předsedu Goldman Sachs, generálního ředitele TD Bank Financial Group, místopředsedu Citigroup a bývalého předsedu Chase Manhattan Bank.

Zhluboka nedechnout …

Mají tam bývalého německé ministra financí, současného britského kancléře, současného řeckého ministra financí (což v tomto okamžiku není extra štace), současného italského ministra ekonomiky a financí, guvernéra Bank of Canada, bývalého US ministra financí a bývalého guvernéra Výboru Federálních rezerv.

Hoďme za hlavu krále z Holandska,Španělska a Norska a pár vysokých politiků a hlav států z Belgie, Rakouska, Číny, Velké Británie, Irska, Švédska, Švýcarska a Turecka a to pořád opravdu škrabete podlahu ve snaze zjistit  kdo je kdo mezi účastníky Bilderbergu.

Patrně nejstarší vampýr, který nechyběl na jediné schůzce, David Rockefeller, vůbec nestál o publicitu a gratulace, k příležitosti svých 96 narozenin.

Je jasné tupounství naznačovat, že tahle skupina lidí nemá vůbec žádnou moc a nemá žádnou možnost na mezinárodním jevišti za žádné nitky tahat. Jejich vliv je nepopiratelný. Kdokoliv, kdo předkládá takovouto argumentaci, a pak říká, že jste to vy, kdo šíříte bludy, je už za hranicí stupidity.

Kde jste, mainstreamová média? Proč to ignorujete a místo toho jste se rozhodli referovat o týden starých obrázcích kongresmanova penisu?

Zdroj:

http://www.prisonplanet.com/dear-mainstream-media-we-think-you-might-want-to-cover-this.html

 

 

Jak tedy proběhlo letošní setkání starých páprdů? Zajímá Vás to vůbec, lidičky?

 

Odhalení placeného provokatéra, inzultace italského zástupce v Evropském parlamentu ochrankou, konfrontace aktivistů s Bilderbergy, rozhovory, články, reportáže, seznam účastníků a další, hledejte na našem webu -

,, New Word Order Opposition“

 

ZDE: http://nwoo.org/

 

NWOO je tu pro Vás

 

 

Čeští vampýři, poctěni v minulosti pozváním na dýchánek Bilderbergů

 

http://svetylko.blog.cz/0811/bilderberg-a-dalsi-cesti-zastupci

 

 

Elita vyvolených

http://svetylko.blog.cz/0811/elita-vyvolenych

 

Bilderberg

http://svetylko.blog.cz/0811/bilderberg-ii

 

Autor: Jaroslav Steiden | středa 15.6.2011 20:04 | karma článku: 15,95 | přečteno: 967x
  • Další články autora

Jaroslav Steiden

Kultura diskuse

Vzkaz pro některé , tzv. diskutující a malé zamyšlení nad účelem a kvalitou tohoto počínání.

19.11.2011 v 19:20 | Karma: 13,86 | Přečteno: 1121x | Diskuse| Společnost

Jaroslav Steiden

Odkud fouká chemtrails

Co je zas tohle za blbou konspiračku? Podivné kondenzační stopy za letadly a naše ochrana?! Před čím jako?

15.11.2011 v 13:47 | Karma: 14,65 | Přečteno: 2440x | Diskuse| Společnost

Jaroslav Steiden

Žádost o mír

Mír je stav, kdy mezi lidmi, skupinami a státy nevládne nenávist a konflikty mezi nimi nevedou k hromadnému násilí.Mír je nutnou, i když ne dostačující podmínkou pro dobrý život lidí i společností. Růst státní moci a rozvoj vojenské techniky činí válku něčím ještě hroznějším než byla v minulosti a posiluje tak potřebu míru. Některé události 20. a 21. století, jako genocida, státní teror nebo současný skupinový terorismus však ukazují, že mír nelze definovat pouze jako nepřítomnost války

19.7.2011 v 22:34 | Karma: 8,00 | Přečteno: 1396x | Diskuse| Společnost

Jaroslav Steiden

Replay 911

Chystá se nové jedenácté září? Ačkoli tato myšlenka zavání čirou spekulací, mnohé napovídá, že události z 11. září roku 2001 nebyly poslední z kategorie operací pod falešnou vlajkou. Nebo snad ještě někdo věří oficiální verzi, nepodložené jediným nepochybným argumentem? Jsou naše obavy opodstatněné? Budeme doufat, že tentokrát se mýlíme a odevzdáme se poslušně do rukou několika všehoschopných a neuvěřitelně zvrácených jedinců? Nebo uděláme vše pro to, aby se zločin z 9/11 už nikdy nemohl opakovat?

17.6.2011 v 14:11 | Karma: 14,37 | Přečteno: 2392x | Diskuse| Společnost

Jaroslav Steiden

Nebezpečí Islandské sopky

Každý si jistě ještě vzpomenete na nebezpečí při erupci Islandské sopky Eyjafjallajökall, o kterém nás informovala téměř všechna média. Z důvodu tohoto nebezpečí byla omezena letecká doprava v Evropě. Zároveň však probíhalo cvičení leteckých sil vojsk NATO. Patrně mají lepší techniku. - Souběžně s touto událostí, probíhala na Islandu i jiná sopečná činnost. Byla jí revolta a příkladná ukázka občanské revoluce, která započala před dvěma lety na Islandu, kde občané donutili odstoupit vládu a přepsat ústavu.

16.6.2011 v 8:00 | Karma: 18,45 | Přečteno: 1573x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Jako prd do Stromovky, posmívá se Fico slovenské sbírce pro Ukrajinu

29. dubna 2024  10:08

Slovenský premiér Robert Fico označil úspěšnou sbírku na munici pro Ukrajinu, ve které Slováci už...

„Islamisté si v Německu dělají, co chtějí.“ V Hamburku žádali zřízení chalífátu

29. dubna 2024  9:54

Víkendová demonstrace radikálních muslimů v severoněmeckém Hamburku, při které účastníci požadovali...

Královéhradecký kraj opět očekává těsný souboj ODS s hnutím ANO

29. dubna 2024  9:50

Billboardy a plakáty už několik dnů patří kandidátům červnových voleb do Evropského parlamentu. A...

Žena, kterou ve žďárském útulku surově pokousal pes, v nemocnici zemřela

29. dubna 2024  9:48

Svým velmi vážným zraněním podlehla dvaašedesátiletá žena, kterou v půlce dubna napadl v psím...

Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?
Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?

Díky své všestrannosti se rýže LAGRIS už dlouho stávají nedílnou součástí mnoha pokrmů z celého světa. Bez ohledu na to, zda se používají k...

  • Počet článků 50
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1928x
Jsem ,,človek", jenž chce žít v míru a toleranci s ostatními. ,,Chci toho tolik !?"